Het goede nieuws delen met Pasen

Advertorial – Ieder jaar biedt de webshop erismeer.nl nieuwe Paasproducten waarmee kerken, zondagsscholen en particulieren het goede nieuws van Pasen kunnen verspreiden. Ook dit jaar is er weer een nieuwe uitgave van het miniboekje leven.nu verschenen met een PaasTEST. Verder verschenen er nieuwe paaskaarten, een luikjeskaart met 24 paasweetjes, boekenleggers, posters en meer. Klik op de plaatjes hierboven voor een handig overzicht.

Miniboekje PaasTEST

Een nieuwe uitgave van leven.nu: een piepklein en handzaam miniboekje (7 x 10 cm) met korte teksten, vragen en weetjes over Pasen. Met het evangelie in een notendop. Op de site kunt u alle pagina’s van het miniboekje doorbladeren. Geschikt voor verspreiding en leverbaar in grote aantallen, zie de staffel met kortingen op de site. Meer informatie: Miniboekje PaasTEST

Nog 5 andere miniboekjes Pasen

De eerdere uitgave van leven.nu Pasen zijn nog volop op voorraad. Elk boekje heeft een eigen thema. Van dit thema zijn ook boekenleggers, posters, minikaartjes en ansichtkaarten verkrijgbaar. Bekijk hier het overzicht: Alle miniboekjes Pasen leven.nu

Paaskaarten, posters, minikaartjes, rollup-banners, boekenleggers

Er is een serie nieuwe producten verschenen rond het thema: Het Wonder van Pasen.

Het Wonder van Pasen – Boekenleggers
Het Wonder van Pasen – Minikaartjes
Het Wonder van Pasen – Posters
Het Wonder van Pasen – Dubbele kaarten
Het Wonder van Pasen – Roll-up banners
Het Wonder van Pasen – Ansichtkaarten

Hartvormige paaskaart met rebus

Een speciale paaskaart voor kinderen in de vorm van een hart, met op de achterzijde een rebus. Voor kinderen. Pasen: Feest van nieuw leven Op de achterkant een rebus over Pasen, oplossing: Het graf is leeg, de Heer leeft! Voorzijde glanzend en achterzijde mat. Formaat: 140 x 120 mm. Meer informatie: Hartvormige paaskaart

Luikjeskaart met 24 paasweetjes

Luikjeskaart met 24 vragen en weetjes over Pasen. Deze kaart (21×10 cm) heeft 24 luikjes waarop vragen over Pasen staan. Bij het openen van de luikjes zijn de antwoorden te lezen. Meer informatie: Luikjeskaart

Paaspakket voor kinderen

Pakketje voor Pasen: lezen, kleuren en knutselen. Voor de basisschoolleeftijd. Het pakket is verpakt in een gripzakje dat keer op keer gebruikt kan worden. Inhoud: Nieuwe paaskaart in de vorm van een hart met rebus op achterzijde, Doeboekje, miniboekje, 4 paaskaarten, paasboekenlegger, nieuwe luikjeskaart Pasen, koelkastmagneet, spiegelfolieboekenlegger. Meer informatie: Paaspakket

Paasgeschenkboekje

Een prachtig gebonden boekje met 64 pagina’s in A6-formaat (105 x 148 mm). Hardcover en volledig in kleur. De bekende gedeelten uit de Bijbel staan afgedrukt: Jezus’ gevangenneming, veroordeling, kruisiging, sterven, opstanding, verschijning en hemelvaart. En ook korte informatie over Pinksteren. Meer informatie: Paasgeschenkboekje

16 verschillende thema’s rond Pasen

Er zijn ansichtkaarten, dubbele kaarten, minikaartjes, posters, boekenleggers en roll-up-banners verkrijgbaar van 16 verschillende thema’s rond Pasen. Neem een kijkje in de webshop voor alle informatie en prijzen. Meer informatie: Paasthema’s

Alle nieuwe paasmaterialen zijn verkrijgbaar in de webwinkel erismeer.nl

Redactie christelijknieuws
Er is Meer
02-03-2022
Web: www.erismeer.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies