Marco: van heavy metal naar Gods liefde

Marco heeft een mooie jeugd. Hij had een fantastische vader en een geweldige moeder, tot 2016. Zijn vader kreeg de diagnose kanker. Een jaar lang sleepte zich dat voort, toen ze na een jaar naar binnen werden geroepen bij de oncoloog, kregen ze de mededing: “Wij kunnen niets meer voor u doen meneer.”

Dat hakte erin, de hele wereld van Marco schudde door elkaar. Marco begon veel te drinken, heel veel wiet te roken. Zoveel, dat hij steeds verder wegzakte van een goede mentale en fysieke gezondheid, in duisternis, in depressies, ja eigenlijk in een zwart gat.

In die tijd, begon hij zich ook heel erg bezig te houden met heavy metal. Echte hele zware duistere en satanische heavy metal. Hij vond het wel mooi, hij vond het perfecte muziek, al die duivelse en satanische teksten. Hij kon zich er helemaal thuis in vinden. Hij had een grote collectie CD’s en LP’s. Hij droeg leren kleding, met alle band logo’s erop. In de laatste week dat zijn vader nog leefde, ging hij met school naar Walibi. Daar ontmoete hij een meisje en die begon gelijk over Jezus te vertellen. Marco liep daar nog steeds met zijn zwarte leren jas, met satanische logo’s erop en hij vond het wel goed. Het gezelschap van dat meisje was leuk. Aan het einde van de dag nodigt zij Marco uit om een keer naar de kerk te komen. Marco ging één keer, maar had vooraf eigenlijk al besloten; ik geloof er niet in. Ik geloof niet in Jezus! En zijn leven modderde voort en het werd er niet beter op in zijn leven.

Benieuwd hoe Marco toch aangeraakt werd door Gods Liefde? Kijk en luister naar het volledige verhaal van Marco en hoor hoe hij naar 4,5 jaar nog steeds herkent werd in de kerk en hoe hij als een verloren schaap door God gevonden werd.

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op www.jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerehsalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.

JerehSalem
Videostil – JerehSalem
03-03-2022
Evangelisatie
https://www.jerehsalem.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies