Daan Hartgers nieuwe presentator bij Groot Nieuws Radio

Groot Nieuws Radio krijgt een nieuwe presentator: Daan Hartgers! Vanaf juni neemt hij de Lunchroom over, na de eerdere overstap van Laurens van de Kraats naar De Dag Van Vandaag. Eind vorige maand zetten directeur Wilfred Hardeman, eindredacteur Maurits Reijnoudt en Daan hun handtekening onder de overeenkomst. Hij is nu nog te horen op Omroep Gelderland en werkte daarvoor bij de Evangelische Omroep.

Hij neemt 30 jaar ervaring mee naar Veenendaal, samen met passie voor muziek. “Na 15 jaar voor de EO en aansluitend 15 jaar voor Omroep Gelderland gewerkt te hebben hoop ik vanaf 1 juni aanstaande presentator/programmamaker van Groot Nieuws Radio te mogen zijn”, laat Daan weten. “Groot Nieuws Radio ken ik vanaf het begin en ik heb deze omroep altijd belangstellend gevolgd. Een unieke omroep, met doelen voor ogen, het hoofd in de hemel en met de voeten in de aarde. Hemel en aarde ontmoeten elkaar middels gesprekken en natuurlijk muziek. Prachtig. Ik vind het een voorrecht om hieraan mee te mogen werken en radio maken, heerlijk. Ik heb er zin in!”

Groot Nieuws Radio
Groot Nieuws Radio
11-04-2022
Media
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies