Oekraiense vluchtelingen zijn welkom op Teenstreet Spring Break

Ontdekken wie Jezus is en hoe groot Zijn liefde is voor jou! Dat en meer is te beleven op Teenstreet Spring Break, van 3 tot 7 mei op de Kroeze Danne. Met jongeren vanuit alle kerken, ga je samen de diepte in en maak je (geloofs)vrienden voor het leven.

We geloven dat juist ook tieners in deze tijd vol angst en wanhoop een verschil kunnen maken. Jezus geeft vreugde en biedt hoop in uitzichtloze situaties. Dat is wat we de Nederlandse tieners mee willen geven, maar ook de gevluchte Oekraïense tieners! Daarom zullen alle diensten en Bijbelstudies vanuit het Nederlands worden vertaald, zodat ook zij deel worden van die Hoop! Ken jij vluchtelingen, nodig ze uit.

We zoeken nog vrijwilligers die ons mee willen helpen er een onvergetelijke week van te maken. Zo heeft het schoonmaakteam nog wat versterking nodig en kunnen we iedere bidder gebruiken. Doe jij mee?

Meer informatie en aanmelden: Teenstreet

Operatie Mobilisatie
Operatie Mobilisatie
15-04-2022
Jongeren
https://www.teenstreet.life

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies