Pinkstercampagne van de GZB gaat van start

De GZB ziet ernaar uit om ook dit jaar samen met Gods wereldwijde kerk toe te leven naar het pinksterfeest. Natalya uit Bulgarije, Sixto uit Colombia (foto) en Elie uit Libanon gaan de komende zondagen voor tijdens kerkdiensten en delen indrukwekkende verhalen in gemeenten en tijdens het online GZB-event op zaterdagvond 21 mei.

Het thema van de Pinkstercampagne is: ‘Vertel, over de grote daden van God’. Natalya, Sixto en Elie vertellen hoe zij met mensen het Evangelie delen. Tegelijkertijd dagen zij ons uit om óók vrijmoedig het geloof te delen met de mensen om ons heen. Voor het online event kunt u zich aanmelden via www.gzb.nl/event.

Wie zijn de buitenlandse gasten?

• Natalya Stoykova uit Bulgarije is de drijvende kracht achter de Samaritaanse Vrouwen. Inmiddels zijn er ruim tien kleine huisgemeenten en bijbelstudiegroepen ontstaan.

• Ds. Sixto Hernandez uit Colombia is predikant in de stad Medellín. Hij is betrokken bij kerkplanting in middenklasse wijken, maar woont en werkt ook onder prostituees en verslaafden.

• Dr. Elie Haddad uit Libanon leidt predikanten en leiders op voor kerken in het Midden-Oosten. In een regio waar veel christenen vertrekken en het aantal vluchtelingen groot is, wil hij een baken van hoop zijn.

GZB lanceert vandaag ook een nieuwe website

In het bijzijn van Natalya, Sixto en Elie lanceerde de GZB vandaag ook een prachtige, nieuwe website. Op www.gzb.nl leest u naast hun verhaal nog veel meer getuigenissen over hoe God wereldwijd werkt.

Activiteiten voor jong en oud

Om met het thema ‘Vertel,’ aan de slag te gaan, wordt er voor jong en oud van alles georganiseerd. Er zijn jongerenavonden in Woerden en Genemuiden, bijna 100 groepen kinderen en jongeren doen mee met de verhalentocht en escaperoom, voor een goed gesprek worden er wereldtheepakketten verkocht en woensdagavond 1 juni is er een internationale gebedsbijeenkomst. Alle informatie over de Pinkstercampagne van de GZB is te vinden op www.gzb.nl/vertel.

GZB – Gerdi van Eck
GZB
12-05-2022
Evangelisatie
https://www.gzb.nl/vertel

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies