Richard Groenenboom van SDOK over Iraanse gelovigen

Omdat er in Iran geen christelijke samenkomsten gehouden mogen worden, vertrekken veel jonge gelovigen naar Turkije om daar toegerust te worden. Richard Groenenboom van SDOK was laatst bij zo’n conferentie aanwezig en hoorde indrukwekkende getuigenissen.

Wat doet SDOK voor vervolgde christenen?

Vervolging is een vast onderdeel van het leven van christenen op deze aarde. Daar kunnen we niets aan veranderen. Pas wanneer Jezus terugkomt, zal het verleden tijd zijn. Tot de wederkomst staat SDOK naast vervolgde christenen.

Tot de dag van de wederkomst zien wij het als onze missie om naast vervolgde broeders en zusters te staan. Om hen als familie te omringen met gebed, bemoediging en praktische hulp. We geven vervolgde christenen ook een stem en roepen de kerk op tot verbondenheid met hen. En dit doen we op de verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld:

• Opvang en praktische steun aan moslimbekeerlingen in de Arabische wereld.

• Medische hulp aan slachtoffers van mishandelingen en aanslagen

• Toerusting van kinderen die opgroeien in de vervolgde kerk

• Pastorale zorg en bemoedigen van christenen die lijden vanwege de Naam van Christus

• Vervolgde christenen evangelisatiemateriaal geven en toerusten om het Evangelie te verspreiden

• Inspireren van christenen in Nederland met de verhalen van broeders en zusters

• Oproepen tot gebed voor vervolgde christenen

Family7 – Uitgelicht
Videostil – Family7
26-05-2022
Buitenland
https://www.family7.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies