Prachtig: Johannes 3 vers 16 in 6 talen

Video – Bekijk deze bijzondere uitvoering van Johannes 3:16 gezongen in het Hebreeuws, Arabisch, Russisch, Engels, Koreaans en Perzisch. De enige Persoon die ons leven kan vernieuwen, onze zonden kan vergeven, onze relatie met God kan herstellen en ons een hoopvolle toekomst kan geven is de Heere Jezus, de Messias!

Hij had ons het eerst lief toen Hij Zichzelf gaf en stierf aan het kruis om onze zonden weg te nemen en ons eeuwig leven te geven door zijn dood en opstanding. Jezus houdt van iedereen, Hij is de Weg, de Waarheid en het Leven. Echte hoop en vrede zijn alleen bij Christus Jezus te vinden.

ONE FOR ISRAEL Ministry
Videostil – One for Israel Ministry
27-05-2022
Muziek
https://www.oneforisrael.org

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies