Nieuwe single van Reni en Elisa: De eer van Uw naam

Het duo Reni en Elisa brengt op 10 juni a.s. hun nieuwste single uit getiteld “De eer van Uw naam.” Deze single zal uitkomen op de bekende online muziekplatformen zoals Spotify, Apple Music en is te koop via iTunes. Het lied is een re-make en is eerder uitgebracht door Elisa in 2012. Het was in opdracht geschreven voor De Zilveren Duif Award als een danklied, welke destijds in 2012 ook werd gezongen tijdens de uitreiking.

Het lied is een aanmoediging om te leven tot eer van Gods naam. In elk geval, door de paden en wegen te vinden om zo’n leven te leven. De coupletten spreken over de dingen die van belang zijn als het gaat om onze focus in het leven. “Het gaat niet om prestaties, wat je bereikt hebt, status of je afgekochte zekerheid. Het gaat om liefde, relaties, betekenisvol leven. We zijn ervan overtuigd dat dit het hart van God is en dat leven tot eer van Zijn naam inhoudt te zoeken naar deze dingen”, aldus Reni en Elisa.

Naast de release via de online muziekdiensten, wordt er ook een videoclip uitgebracht van dit lied, welke op 10 juni a.s. om 19.00 uur in premiere zal gaan via het YouTube kanaal van Reni & Elisa. Het lied is geschreven door Elisa en hij heeft tevens de productie verzorgd. Verder werkten aan deze audio-opname mee: Alain Assenberg op drums, Christan Grotenbreg op keyboards en Sergio Leeflang op basgitaar.

Reni en Elisa Krijgsman
© Henk-Jan Oudenampsen
02-06-2022
Muziek
https://www.renienelisa.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies