New Wine Zomerconferentie 2022 in het Brabantse Liempde

Zaterdag 23 – vrijdag 29 juli 2022. De New Wine Zomerconferentie vindt elk jaar in de zomervakantie plaats. Zo’n vijfduizend christenen uit allerlei kerkelijke stromingen ontmoeten elkaar op het groene Landgoed Velder in het Brabantse Liempde.

Het evenement is onderdeel van stichting New Wine Nederland. Dit is een internationale beweging van kerken die ernaar streeft gelovigen aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten. Dit om in de kracht van de Geest te laten zien wat de komst van Gods Koninkrijk betekent in de eigen kerk. Aanbidding, bijbels onderwijs en persoonlijk gebed nemen een belangrijke plaats in tijdens de conferentie.

Thema: United

Dit jaar is het evenement van zaterdag 23 juli tot vrijdag 29 juli. Het thema is ‘United’. Vrij vertaald: verenigd. Een mooi thema om na een lange periode van op onszelf te zijn teruggeworpen door lockdowns, onze verbondenheid met Jezus, met de kerk en met elkaar weer te vieren en ook te versterken.

Tim en Rachel Hughes

Hoofdsprekers zijn de Britse voorgangers Tim en Rachel Hughes. Tim en Rachel gaan voor in de Gas Street Church. Deze kerk in Birmingham, met veel jongeren en gezinnen, wil ‘een licht voor de stad zijn’. De Engelse bijdragen van Tim en Rachel worden tijdens de conferentie direct vertaald.

We gaan voor een fysieke conferentie!

Na twee conferenties af te moeten gelasten of online te moeten houden, gaan we voor een fysieke conferentie in Liempde. We weten dat er onzekerheden zijn, maar we weten ons in alles afhankelijk van de Heer. Daarom maken we wel plannen en bidden om een zegen. Natuurlijk bieden we aanvullende annuleringsvoorwaarden aan, maar we gaan er echt vanuit dat een ‘gewone’ New Wine Zomerconferentie mogelijk is in 2022. Als je nu reserveert, profiteer je van de speciale vroegboekkorting.

Kamperen of daggast

De meeste deelnemers kamperen tijdens de New Wine Zomerconferentie rondom de evenementententen. Ook is het mogelijk de conferentie als daggast te bezoeken. Het verloop van de week kenmerkt zich door dagelijkse samenkomsten met Nederlandse en internationale sprekers, seminars en workshops. Voor kinderen, tieners en jong-volwassenen zijn er apart programma’s. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning met muziek, theater en cabaret.

Meer informatie: zomerconferentie.new-wine.nl

Vragen?


 • Voor vragen over je reservering: service@truetickets.nl


 • Voor vragen over het programma of het verblijf op de camping: zomerconferentie@new-wine.nl

• Veelgestelde vragen over de Zomerconferentie

Meewerken aan de Zomerconferentie?

Om een conferentie mogelijk te maken, hebben we veel medewerkers nodig. Je kunt als medewerker gratis bij de conferentie zijn door een taak te doen van vier tot acht uur per dag. Er is altijd een taak te vinden die bij je past. En mooi meegenomen: voor een klein bedrag van 50 euro kun je drie keer per dag aanschuiven voor een maaltijd in de medewerkerstent en betaal je alleen (als je die nodig hebt) een parkeerkaart.

New Wine – Charlotte Scholtens
© Toff-fotografie – Tobias Huizing
14-06-2022
Onderwijs
https://www.new-wine.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies