Kees Kraayenoord van Mozaiek0318 neemt een sabbatical

Afgelopen zondag liet Kees Kraayenoord weten dat hij er per 1 juli een paar maanden tussenuit gaat voor een sabbatical. Een moedig besluit waar het team van Mozaiek volledig achter staat. Via facebook zegt het team: ‘Laten we Kees bemoedigen voor de komende periode! Laat jouw boodschap voor hem achter onder deze video.’

Mozaiek0318 is een kerk waar je welkom bent, zoals je bent. Wij geloven dat Jezus van je houdt. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat jouw verhaal ook is. Of je leven nu in puin ligt of alles op rolletjes loopt.

Daarom heten we Mozaiek0318. Wij zijn een kunstwerk van gebrokenheid en Jezus is de Kunstenaar. Hij maakt van onze puinhoop en ons succes, onze twijfel en ons geloof een fantastisch mooi kunstwerk: een mozaiek.

Samenkomsten

Elke zondag zijn er twee samenkomsten in de Basiliek:

9.00 uur – 11.00 uur (11.00 uur ook via livestream)

Tijdens de samenkomst om 9.00 uur is er kinderdienst voor de kinderen van de basisschool. Voor de allerkleinsten tot 4 jaar is er opvang geregeld. Minder weergeven

Mozaiek038
Videostil – Mozaiek
21-06-2022
Kerk
https://www.mozaiek0318.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies