Carlo verloor zoon Andy door een aardbeving

Op 14 augustus 2021 was Carlo aan het werk als motor-taxichauffeur, toen de aarde ineens begon te schudden. Een ernstige aardbeving trof Haïti en liet veel huizen in puin achter. Ook het huis van Carlo stortte in. Hij verloor zijn zoon Andy en de negenjarige Mia raakte ernstig gewond. Carlo deelt hoe het leven na de aardbeving er voor zijn gezin uitziet.

Hulporganisatie Compassion gelooft dat ieder kind en zijn of haar omgeving belangrijk is en dat armoede te verslaan is. Je kunt niet de hele wereld veranderen, maar wel de wereld van één of meer kinderen.

Vanuit het sponsorprogramma ontvangt ieder kind zorg. Is er specifieke hulp nodig dan wordt dit betaald vanuit aanvullende fondsen. Denk bijvoorbeeld aan: medische zorg, noodhulp en hulp bij misbruik. Compassion investeert ook in de gemeenschap door te faciliteren in schoon drinkwater, het starten van nieuwe kerken en het bouwen van nieuwe Compassion-projecten.

Wil je ook een kwetsbaar kind sponsoren, ga dan naar: www.compassion.nl

Compassion
Videostill – Compassion
23-06-2022
Hulpverlening
https://www.compassion.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies