Family7: Uitzending concert Joshua Aaron

Een aantal weken geleden was de Israëlische zanger Joshua Aaron met band in Nederland en gaf vier geweldige concerten. “De belangstelling en het enthousiasme van de bezoekers was overweldigend. De mensen waren wild. Dit concert mag je niet missen, hier moet je naar kijken én het zal je raken”, zegt Hans Maat die Joshua Aaron uitnodigde in Nederland. Het concert wordt a.s. zaterdag 2 juli uit 20:30u uitgezonden bij de christelijke televisiezender Family7.

Joshua Aaron

Eén van de nummers die Joshua Aaron zingt is ‘You are Holy’. Joshua: “Jaren geleden schreef ik het lied ‘You are holy’. Toen ik het hier zong, zag ik dat veel mensen het kenden. Het is een bijzonder lied voor mij en mijn gezin, ‘ik en mijn huis, wij dienen de Here.’ Toen ik Nederland dit hoorde zingen tot de God van Israël, werd ik emotioneel. Dat was heel bijzonder.”

Overweldigende reacties

Voor de reeks concert kwam Joshua Aaron speciaal naar Nederland. Hans Maat: “In 2020 maakte ik kennis met Joshua Aaron en hun muziek raakte mij vanwege de diepgang en de stijl. Zijn hoopvolle teksten en de mix van westerse worship met Joodse elementen vond ik geweldig. Ik had door de Geest de indruk dat ik hen moest uitnodigen in Nederland en dat God dit zou zegenen. En dat heeft Hij zeker gedaan”. Bezoekers waren enorm enthousiast over het concert. Een van de bezoekers zei: “De Here zegene en behoedde je, en dat in de taal van Yeshua, wat willen we nog meer”? Een andere jonge bezoeker zegt: “Ik vond het sowieso heel ritmisch, lekker om mee te dansen. En wat hij zong was heel mooi”.

Return of Hope

De concerten zijn georganiseerd door Return of Hope, een initiatief van Hans Maat. De basis voor deze beweging bestaat uit drie pijlers die samen komen in dit concert: “Onze liefde voor Israël, onze verwachting dat de Here Jezus spoedig zal terugkomen en ons verlangen naar écht discipelschap en meer van Gods Koninkrijk”, zegt Hans Maat.

Eén van de bezoekers reageert op de preek die Hans gaf tijdens het concert: “Dat het nu de eindtijd is, dat de wereld op z’n einde loopt, maar dat je daar niet per sé bang voor hoeft te zijn, maar dat je er nu ook met een reden bent, dat vond ik wel een hele mooie kijk op de toekomst”.

Concert met Joshua Aaron kijken

Het concert met Joshua Aaron en band kan je a.s. zaterdagavond 2 juli om 20:30u bekijken bij Family7 en daarna via Family7.nl/Plus. Family7 is de christelijke televisiezender en kan je ontvangen via Ziggo 230, KPN 78, Solcon 300, Telfort 78, XS4ALL 78 e.v.a. Voor alle andere aanbieders en het uitzendgebied kijk je op: www.family7.nl

Meer informatie over Return of Hope vind je op de website: www.returnofhope.nl

Family7 – Alfred van der Heide
Albert Jan Schol
01-07-2022
Muziek
https://www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies