Conflict in Oekraine: een uitslaande brand op wereldschaal

VIDEO – Ds. Willem J.J. Glashouwer, spreker van Christenen voor Israël: Wordt het conflict in Ukraine een uitslaande brand op wereldschaal? Of zijn we op weg naar wereldvrede? Welke rol speelt Israël? Loopt de huidige beschaving op zijn laatste benen nu in Europa het na-christelijke tijdperk is aangebroken? Welke rol speelt de informatie-revolutie? Wat hebben de wereldeconomie en Babylon ermee te maken? Wat lezen we erover in de Bijbel?

Welkom bij de livestream van Christenen voor Israël! Op maandag, woensdag en vrijdag om 19.30 uur verzorgen we rechtstreeks een lezing vanuit het Israëlcentrum.

Christenen voor Israel
Videostil – Christenen voor Israel
18-07-2022
Onderwijs
https://www.christenenvoorisrael.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies