Gratis concerten van Lars Gerfen en Christian Verwoerd

Samen met ambassadeurs Lars Gerfen en Christian Verwoerd organiseert stichting Red een Kind twee gratis concerten. De concerten vinden plaats op 2 en 9 augustus op vakantiepark de Betteld.

2 augustus: Lars Gerfen

Singer-songwriter Lars Gerfen maakt Nederlandstalige, christelijke liedjes die recht uit het hart komen en je raken. Hij treedt door het hele land op: van huiskamers tot grote aanbiddingsdiensten. In 2019 verscheen de EP ‘Regen op ons’ in samenwerking met Reyer. Recent verscheen de single ‘Richt mij weer op’, een zomers nummer vol hoop.

9 augustus: Christian Verwoerd

Je kunt Christian Verwoerd kennen van bekende nummers als ‘Hoor jij de vogels nog fluiten’ of ‘Vol ontzag’. Christian bezingt de zekerheid die God biedt te midden van een onzekere wereld. Hij brengt nummers die variëren van aanbiddingsnummers tot verhalende liedjes. Christian: ‘’Mijn verlangen is dat mijn muziek mensen dichter bij God brengt.’’ Samen met zangeres Erika de With zal hij 9 augustus aanwezig zijn op de Betteld. Mis deze inspirerende avond niet!

Je bent van harte welkom in Zelhem, maar je kunt ook online meegenieten via een gratis livestream. Aanmelden? Ga naar redeenkind.nl/live

LARS GERFEN EN CHRISTIAN VERWOERD

Locatie: Vakantiepark de Betteld, Zelhem + livestream

Wanneer: Dinsdag 2 augustus Lars Gerfen

en dinsdag 9 augustus Christian Verwoerd

Zaal open: 19:30 uur

Tijden: 20:00 – 21.15 uur

Entree: gratis

Red een Kind – Alka Schuitema
Videostill – YouTube
28-07-2022
Muziek
https://www.redeenkind.nl/live

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies