Dochter van Martin Smith geeft concert met band in Veenendaal

Er wordt vaak gesproken over ‘een nieuw geluid’ en ‘een nieuwe generatie’ maar met Elle Limebear kwam het er daadwerkelijk van. De zangeres kreeg Nederland in korte tijd enthousiast voor haar eigen stijl en liedjes toen ze het podium deelde met Elevation Worship en Casting Crowns. Aan het eind van de zomer zal dat enthousiasme alleen maar groter worden. Op 3 september geeft Elle Limebear haar eerste avondvullende concert in Veenendaal – met haar complete eigen band.

Wie de muziek van Elle Limebear wil beschrijven, gebruikt al snel woorden als ‘verfrissend’, ‘dromend’ ‘electropop’ en ‘onbevangen’. De Britse legt haar emoties, verlangens en gedachten in aanbiddingsmuziek die je direct vastpakt. Ze gebruikt bovendien alle muzikale invloeden uit haar leven om tot een enthousiast nieuw geluid te komen en aan invloeden heeft ze geen gebrek! Ze reisde met haar vader Martin Smith (Delirious?) de wereld rond, werd onderdeel van het innovatieve collectief Bright City in haar thuiskerk in Brighton en kreeg voet aan de grond in Amerika, waar ze genomineerd werd voor Nieuwe Artiest van het Jaar bij de GMA Dove Awards in 2020.

De pandemie vertraagde de afgelopen twee jaar een verdere kennismaking tussen Elle Limebear en Nederland, wat altijd wel in is voor een nieuw geluid. Geplande concerten vervielen, maar de muziek bleek niet te stoppen! Elle bracht haar debuut ‘Lost In Wonder’ uit, zong regelmatig samen met tijdens de lockdown en bleef actief in Bright City. Ondertussen werd nieuwe muziek geschreven. ‘Alive & Breathing’ (met Matt Maher) werd een hit in Amerika en op 17 juni presenteert ze een gloednieuwe single: ‘Rest On Us’, een eigen bewerking van het aanbiddingslied wat Maverick City Music en UPPERROOM bekend maakten.

Op 3 september komt het allemaal bij elkaar in een langverwacht concert waarin Elle Limebear de avond helemaal voor haarzelf en haar band heeft. De uitgelezen kans dus om uitgebreid (nader) kennis te maken maar bovenal belooft het een aanbiddingsavond te worden vol beleving, nieuw geluid en enthousiasme. Kaarten kosten 15 euro p.s. en zijn te reserveren via www.eventsforchrist.nl.

Elle Limebear

zaterdag 3 september 2022 – 20.00 – Veenendaal

De Regenboog, De Grote Pekken 11, 3901JB

Events4Christ
Elle Limebear
30-07-2022
Muziek
https://www.eventsforchrist.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies