Adrian Snell komt opnieuw naar Nederland met een najaarstour

Drie jaar geleden trad Adrian Snell voor het laatst op in Nederland. Volgens de Brit de langste periode dat hij geen concert op Hollandse bodem heeft gegeven sinds zijn eerste, in 1976. En dat zegt veel over de warme band die de artiest heeft met ons land. In vijf decennia heeft hij een rijke verzameling muziek gemaakt met themawerken als ‘The Passion’ en ‘Alpha + Omega’ en zijn meest recente trilogie ‘Kintsugi – the Art of Precious Scars’.

Met drie optredens in Nederland van 21 t/m 23 oktober (Zwolle, Veenendaal en ‘s Gravezande) nemen Adrian Snell, Rineke de Wit, Forever Worship en Frank van Essen het publiek mee op reis langs vijf decennia aan inspirerende muziek. Kaarten voor de ‘Breathe Believe’ tour zijn nu verkrijgbaar op www.eventsforchrist.nl.

Muziek heeft altijd diepere lagen als je het over Adrian Snell hebt. Als tiener schreef hij al de stukken die de basis zouden worden voor zijn meesterwerk ‘The Passion’, vandaag de dag nog altijd een paasfavoriet. Met ‘Alpha + Omega’ en ‘Song of an Exile’ plaatste hij de donkerste momenten van de mensheid in het perspectief van de eeuwigheid. ‘Fierce Love’ haalde inspiratie uit zijn werk als muziektherapeut. En nu is er ‘Kintsugi: The Art of Precious Scars’, een gloednieuwe trilogie met muziek die ontroert en inspireert.

Met een oeuvre wat maar liefst vijf decennia omvat, is het moeilijk hoogtepunten kiezen. Adrian vertelde zijn levensverhaal en de verhalen achter zijn muziek al in het recent verschenen boek ‘Fierce Love: Music Leads A Lost Child Home’. Nu is het toch gelukt om de veelzijdigheid van bijna vijftig jaar muziek in één avond te stoppen. Adrian Snell geeft in oktober drie bijzondere concerten die het allemaal laten horen! En bezoekers krijgen wellicht ook een voorproefje van wat komen gaat, waaronder een speciaal project in 2023..

21 oktober – Zwolle

22 oktober – Veenendaal

23 oktober – ‘s- Gravenzande

Events4Christ
© Toff-fotografie – Tobias Huizing
04-08-2022
Muziek
https://www.eventsforchrist.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies