Boerin Fenneke: Er worden appels met peren vergeleken

Boerin Fenneke Aalvers las tijdens Terdege Zomerfair een indrukwekkende brief voor. Ze vertelt dat ze flink uit balans is geraakt door alle ontwikkelingen in ons land. Het raakt haar bedrijf, haar gezin en haar persoonlijk. Ze zoekt naar waarheid, want er werd de afgelopen weken zoveel gezegd. Cijfers, onderzoeken, wetenschappers… En de waarheden blijken recht tegenover elkaar te staan. De ene waarheid blijkt ergens anders een leugen te zijn. Er worden appels met peren vergeleken.

Fenneke vertrouwt op God. Ze wil haar leven en haar zorgen aan Zijn voeten leggen. Ze probeert te bidden en door te gaan met werken, met vallen en opstaan. Ze wil geen gevecht aangaan, geen strijd, nee, ze legt haar toekomst, haar bedrijf en haar gezin in de handen van de Vredevorst.

Terdege
Videostill – Terdege Zomerfair
09-08-2022
Samenleving
https://www.terdege.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies