Mary vertrouwde op God in moeilijke tijden

Mary is een paar jaar geleden met haar familie gevlucht naar Nederland. Hun leven is niet altijd makkelijk maar desondanks blijven ze geloven in de goedheid van God, die ze ook vaak hebben ervaren. In deze video van ‘Levend Geloof’ vertelt Mary een klein stukje van wat God heeft gedaan in haar leven en dat van haar familie.

Levend Geloof

Op dit kanaal worden video’s aangeboden over de God van de Bijbel die nog steeds werkt in de levens van mensen. Door middel van getuigenissen en opbouwende studies wordt jij als christen aangespoord om je geloof serieus te nemen, Christus lief te hebben en God in alles te eren. Via deze link kun je meer video’s bekijken: Levend Geloof

Levend geloof
Videostill – Levend geloof
09-08-2022
Evangelisatie

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies