Gerco twijfelde of hij wel echt behouden was

Gerco Limburg groeide op in de reformatorische gezindte en leerde daar dat je nooit zeker kunt weten dat je behouden bent. Door het lezen van een boekje van C.H. Spurgeon veranderde zijn inzicht. Hij werd daarin bevestigd door het lezen van het eerste hoofdstuk van Galaten. Nu is hij er van overtuigd dat de Heere Jezus hem heeft gered en dat hij behouden is. Beluister hier zijn prachtige getuigenis.

Levend Geloof

Op dit kanaal worden video’s aangeboden over de God van de Bijbel die nog steeds werkt in de levens van mensen. Door middel van getuigenissen en opbouwende studies wordt jij als christen aangespoord om je geloof serieus te nemen, Christus lief te hebben en God in alles te eren. Via deze link kun je meer video’s bekijken: Levend Geloof

Levend Geloof
Videostill – Levend geloof
12-08-2022
Evangelisatie

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies