Small Stone Media organiseert startdag voor zangers en dirigenten

Op zaterdag 24 september organiseert muziekuitgeverij Small Stone Media in de Dorpskerk in Barendrecht een muzikale, inspirerende start van het nieuwe koorseizoen. Koordirigenten, zangers, zangeressen en muziekcommissies worden van harte uitgenodigd voor een programma waarin volop gezongen wordt, er aandacht wordt besteed aan stemtraining, nieuwe liederen worden ingestudeerd en tijdens de luistersessies kennis wordt gemaakt met nieuw koorrepertoire.

Daarnaast is ‘Keep on Singing’ ook een dag van ontmoeting en bemoediging nadat ‘zingend Nederland’ de afgelopen twee jaar met allerlei beperkingen te maken had.

Tussendoor is er tijd voor inspiratie door bijzonder gasten en deelt Small Stone Media graag een aantal nieuwe initiatieven waar de afgelopen periode achter de schermen hard aan is gewerkt.

De dag wordt om 16.00 uur afgesloten met een livestream waar de bezoekers onder begeleiding van pianist en het Vocal Team een aantal liederen live uit zullen voeren en Small Stone Media een online programma brengt om koren in het land mee te inspireren.

Een waardevolle dag door alle muziek, informatie en inspiratie die je meeneemt naar huis

Programma van 11.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: Dorpskerk Barendrecht, Dorpsstraat 146, 2992 BE Barendrecht

Deelname € 25,00 (incl. btw) per persoon. Maximaal 3 personen per koor/groep.

Small Stone Media

Small Stone Media is een muziekuitgeverij met een hart voor christelijke muziek. Als publishing specialist in dit genre muziek werken we nauw samen met uitgevers, componisten en tekstdichters uit binnen- en buitenland en ondersteunt zo hun muzikale missie door voor hen een betrouwbare, accurate en actieve partner te zijn.

Small Stone Media – Maarten Wassink
© Toff-fotografie – Tobias Huizing
23-08-2022
Muziek
https://www.keeponsinging.eventbrite.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies