Trainingsdag voor kinderwerkers die zich inzetten voor vluchtelingen

Evangelie & Moslims en Gave organiseren trainingsdag kinderwerk voor migranten- en vluchtelingenwerkers

Zaterdag 1 oktober is er een trainingsdag voor kinderwerkers die betrokken zijn bij missionair kinderwerk onder migranten en vluchtelingen. De dag wordt georganiseerd door stichting Gave en stichting Evangelie & Moslims. We zien er naar uit om na twee coronajaren als kinderwerkers weer bij elkaar te komen en elkaar te bemoedigen.

Het programma is gevuld met inspiratie, ontmoeting en relevante workshops. Bij de drie workshoprondes kan gekozen worden uit o.a. deze thema’s: trauma & verdriet bij kinderen, in contact met de familie, bouwen aan een sterk team en werken in de open lucht. In de pauze zijn er stands en een multiculturele lunch.

‘Erg genoten van deze dag! Uitstekend verzorgd, goede workshops en leuke contacten met andere kinderwerkers.’ – Deelnemer trainingsdag 2020

Vluchtelingenkinderen zijn vaak getraumatiseerd of leven in onzekerheid over hun toekomst. In Nederland staan ze voor de uitdaging om op te groeien tussen twee culturen. Evangelie & Moslims en Gave ondersteunen tal van kinderclubs, met onder andere de methode Wereldnieuws. Hun hart gaat uit naar vluchtelingenkinderen en zij willen hen hoop geven in een moeilijke tijd.

• Programma: 10.00 – 16.00 uur

• Locatie: Utrecht

• Bijdrage in de kosten: 15 euro. Inclusief lunch.

• Aanmelding: www.gave.nl/trainingsdagkinderwerk

Stichting Gave – Anande Schot
Stichting Gave
07-09-2022
Jongeren
https://www.gave.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies