Familiedagen start kaartverkoop: al meer dan 30 nieuwe exposanten

GORINCHEM – De kaartverkoop voor Familiedagen in de herfstvakantie is van start gegaan. Het is al drie jaar geleden dat de laatste editie was van deze driedaagse beurs die zich richt op de gereformeerde gezindte. Verder groeit de beursvloer de laatste tijd flink door en presenteren zich nu al meer dan 160 deelnemers, waaronder 30 nieuwe exposanten. Familiedagen is D.V. 25, 26 en 27 oktober in Evenementenhal Gorinchem.

“Familiedagen kan altijd rekenen op de aanwezigheid van veel vertrouwde exposanten. Zij ontbreken dan ook niet op deze komende editie in de herfstvakantie. Naast deze vertrouwde exposanten staan op dit moment 30 nieuwe namen op de beurs, zoals Studio Schilderachtig, Le petit Murier, Deviaa, inpakken met Marieke, Studio Purple, de Schutse, Jade Styling, Candelis, Butternut Box, Content Orgels, Christelijke Hogeschool Ede, Quiks en By Hann”, zegt Manita Philipsen namens de organisatie.

De thema’s voor Familiedagen 2022 zijn Wonen & Leven, Winkelen, Muziek, Trouwen en Food. Verder verzorgt Logos Instituut verschillende lezingen in het Kennislokaal en wordt er weer een speurtocht georganiseerd door Stichting HVC. Daarnaast neemt Weet Magazine de bezoekers mee in de wereld van mens, natuur, techniek en historie.

Tijdens de start van de online ticketverkoop op maandag 12 september, profiteer je tot en met maandag 26 september van het voordeligste tarief. Familiedagen is op D.V. 25 en 26 oktober te bezoeken van 12.00 tot 20.00 uur en op 27 oktober van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.familiedagen-gorinchem.nl.

Familiedagen – Patrick Drenthen
© Henk-Jan Oudenampsen
12-09-2022
Media
https://www.familiedagen-gorinchem.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies