Slotconcert: Lords Moor Singers Heerenveen stoppen na 50 jaar

Na twee coronajaren kunnen de Lord’s Moor Singers uit Heerenveen eindelijk hun 50-jarig bestaan vieren. Dit doen ze door middel van een reünie- en jubileumconcert op 1 oktober 2022 in Trinitas Heerenveen. Vanwege het teruglopende ledental is dit helaas ook het allerlaatste concert. Aanvang 19:45 uur en de entree is gratis.

Op 1 oktober 2022 verzorgen ze als koor nog eenmaal een concert. Vanwege de corona was het helaas niet mogelijk om aandacht te schenken aan het 50-jarig bestaan. Nu 2 jaar later zullen ze dit 50 jarig bestaan alsnog gaan vieren. Helaas zal dit ook hun laatste concert gaan worden. Het ledental is nu te laag om nog te kunnen blijven bestaan. Vandaar dat dit concert met medewerking van vele oud koorleden ook een reünie concert is geworden.

De oud dirigenten, John Verrijk, Marjan van der Zwaag en Erwin de Ruijter zullen daaraan ook hun medewerking verlenen. Het concert zal gehouden worden in Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1 Heerenveen. Aanvang 19:45 uur. Het zal een avond worden vol muziek.

Het koor heeft een Engelstalig en Nederlandstalig repertoire. Praiserock, blackgospel, gevoelige ballades zijn een greep uit de stijlen. Het koor bestaat uit 20 zingende leden, die worden begeleid door een combo, dat bestaat uit: piano, drums, gitaar en basgitaar.

Onmisbaar bij ieder optreden is de technische crew die het geheel op een uitstekende manier versterkt d.m.v. een professionele geluids- en lichtinstallatie. Dit alles staat onder de inspirerende leiding van dirigent Erwin de Ruijter.

Het koor is op talloze manieren inzetbaar geweest. Van medewerking aan een kerkdienst tot een volledig concert.

Lord’s Moor Singers heeft in het verleden veel geluidsdragers uitgebracht. Hieronder een overzicht:

Verschenen op LP:

# Voor jou 1975

# Mayim 1976

# Levend Water

# Ik weet hij zorgt voor mij 1978

# Brood om te delen 1982

# Wie is hij

# Op weg

Verschenen CD’s:

# Hold on 1996

# Eigen Keus 1992

# Wonderfull Invention

# Wonderen 2001

# Feel the spirit 2004

# Ga, Zoek en Vind… 2010

Lords Moor Singers Heerenveen
Lords Moor Singers Heerenveen
19-09-2022
Muziek
https://www.facebook.com/lordsmoorsingers

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies