Wat kunnen kerken doen om de toenemende armoede tegen te gaan

VIDEO – Carla van der Vlist van SchuldHulpMaatje en Johan de Leeuw informeren ons over Prinsjesdag 2022. De bestaanszekerheid staat flink onder druk. Dat zei koning Willem-Alexander tijdens de Troonrede. Meer mensen hebben moeite om hun rekeningen en boodschappen te betalen. Daarom komt het kabinet met 18 miljard euro om de lage en middeninkomens tegemoet te komen. Maar niet alles wordt daarmee gecompenseerd. Wat voor een zin heeft deze compensatie dan?

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie

Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Family7 – Uitgelicht
© Henk-Jan Oudenampsen
20-09-2022
Kerk
https://www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies