Wat betekent de hoge energieprijs voor de toekomst van kerken

De kerken gaan ook gebukt onder de hoge energieprijzen. Veel kerken maken zich zorgen hoe ze hun activiteiten moeten voortzetten. Zijn de samenkomsten in de wintermaanden wel haalbaar? Of moeten we terug naar onlinediensten? En wat betekent de hoge prijzen voor de toekomst van de kerk? Moeten we rekening houden dat sommige kerken failliet kunnen gaan? Arjen Leenhouts geeft toelichting bij Family7 over kerken die lijden onder de hoge energiekosten.

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie

Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Family7 – Uitgelicht
Videostill – Family7
25-09-2022
Kerk
https://www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies