Giorgia Meloni wordt de eerste vrouwelijke minister-president van Italie

De rechts conservatieve partij Fratelli d’Italia heeft de verkiezingen in Italië gewonnen. Partijleider Giorgia Meloni wordt hiermee de eerste vrouwelijke minister-president van Italië. Bij de vorige verkiezingen in 2018 kreeg deze partij nog maar 4 procent van de stemmen. Nu hebben ruim een kwart van de kiezers voor haar gekozen. Henk Jan van Schothorst gaf in de uitzending van Family7 meer informatie rond deze Italiaanse verkiezingen

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie

Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Family7 – Uitgelicht
Videostill – Family7
27-09-2022
Buitenland
https://www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies