De rol van de kerk in tijden van crisis volgens Kees van Velzen

De Amerikaanse president Biden zegt dat de nucleaire dreiging terug is op het niveau tijdens de Koude Oorlog. Hij doelt hier op de dreiging vanuit Rusland. Hoe serieus moeten we deze dreiging nemen? En D66 wil dat de nieuwe minister van Landbouw afstand neemt van het manifest tegen de transgenderwet. Wat zegt deze eis over het politieke systeem?

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie

Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Family7 – Uitgelicht
Videostill – Family7
10-10-2022
Kerk
https://www.family7.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies