Vijf bijzondere avonden voor jongeren: een interactieve geloofsreis

De liefde staat onder druk. Tenminste, dat is wat veel jongeren ervaren. We leven in een samenleving die verhardt. We zien oorlog, scheidingen en polarisatie. We hebben moeite om onszelf, de ander en de kerk lief te hebben. We merken het allemaal: de liefde staat onder druk.

Daarom slaan LOVE Revolution o.l.v. Hanne de Vries en MOVE, de grootste online community van jonge christenen, de handen ineen en presenteren we in samenwerking met lokale kerken een nieuw concept: de #LoveUnderPressure tour. Op vijf bijzondere avonden gaan we met elkaar op een interactieve geloofsreis om onszelf (opnieuw) te verbinden met Hem die onder druk Liefde bleek te zijn.

De avonden worden georganiseerd in samenwerking met Zingen in de Kerk (PKN) en de lokale kerken in en rond Middelburg, Amersfoort, Utrecht, Woerden en Alblasserdam. Namens de initiatiefnemers nodigen we je van harte uit om bij de tour van Love Under Pressure aanwezig te zijn en vooral ook jonge mensen uit je eigen netwerk aan te moedigen om erbij te zijn. Het worden bijzondere avonden met worship, stilte, eerlijke verhalen, een audiobeleving en echte connectie. Kortom: een unieke combinatie van oude rituelen en nieuwe vormen.

Tourschema Love Under Pressure

28 oktober 20 uur: Baptistengemeente de Fontein, Middelburg

29 oktober 20 uur: Ontmoetingskerk, Amersfoort

4 november 20:30 uur: Nieuwe Kerk, Utrecht

5 november 20 uur: Kapel Weerdesteyn, Woerden

6 november 20 uur: Evangelische gemeente Jozua, Alblasserdam

Love Revolution – Felix Govers
Videostill – Love Revolution
10-10-2022
Jongeren
https://www.move.community

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies