De GZB is dringend op zoek naar nieuwe zendingswerkers

De GZB is dringend op zoek naar nieuwe zendingswerkers voor vacatures in onder andere Albanië, Mozambique en Costa Rica. Vandaag ontvangen meer dan 23.000 mensen in de achterban van de GZB de oproep om serieus na te denken over de vraag: Wilt u, wil jij van betekenis zijn in Gods wereldwijde kerk? Is een uitzending via de GZB iets voor jou?

“Help ons bij het jeugdwerk; wij hebben daar nauwelijks ervaring mee.” De jonge kerk in Albanië vraagt de GZB om de hulp van een enthousiaste jeugdwerker. “Wij zoeken iemand die ons wil helpen bij evangelisatie in grote steden.” Sinds de kerk in Mozambique niet meer ondergronds hoeft te opereren, zijn er veel nieuwe gemeenten gesticht op het platteland, maar nauwelijks in de grote steden. Samen met deze partnerkerken voelt de GZB zich geroepen om het Evangelie te delen, aan jongeren en ouderen, op het platteland en in steden. Zendingswerkers kunnen met hun expertise daarin een rol van betekenis spelen. Er zijn niet alleen vacatures voor predikanten en evangelisten, maar ook voor artsen, jeugdwerkers, marketeers, ondernemers, etc. Kijk voor een overzicht op www.gzb.nl/vacatures

19 november bijeenkomst voor geïnteresseerden

Reageren op een vacature van de GZB is niet iets wat je lichtvaardig doet. Voor mensen die interesse hebben, organiseert de GZB daarom ‘Zend mij’, dé meeting als je interesse hebt in een uitzending via de GZB. Deze bijeenkomst vindt plaats op zaterdagmorgen 19 november op het GZB-kantoor in Driebergen. Sijmen den Hartog, zendingswerker in Thailand, vertelt over de mooie, maar ook de uitdagende kanten van het leven in het buitenland. Je hoort meer over de werkwijze en de vacatures van de GZB en er is ruimte voor vragen. Kijk voor meer info en aanmelden op www.gzb.nl/zendmij

GZB – Gerdi van Eck
GZB
20-10-2022
Evangelisatie
https://www.gzb.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies