Kees van Helden ziet in Italie veranderende maatregelen om abortus tegen te gaan

Sinds dit weekend is Giorgia Meloni de nieuwe premier van het land. Zij vertegenwoordigt een conservatieve regering die familiewaarden hoog in het vaandel heeft staan. Een klein voorbeeld daarvan is al te zien in de regio Piëmont, waar sinds vorige week een nieuwe maatregel is om abortus tegen te gaan.

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie

Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Family7 – Uitgelicht
Videostill – Family7
27-10-2022
Buitenland
https://www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies