Strijd rond bouwgrond in Nederland: willen we landbouw of huizen of zonnepanelen

Er is een groot te kort aan woningen in ons land. En mede door de toestroom van migranten loopt dit woning tekort op, zegt het CDA. Volgens Jaco Geurts moeten we onze landbouwgrond goed beschermen en niet zomaar gaan bouwen. En volgens Erik Luiten van Agractie krijgen boeren lucratieve deals aangeboden om zonnepanelen op hun land te plaatsen.

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie

Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Family7 – Uitgelicht
© Henk-Jan Oudenampsen
31-10-2022
Samenleving
https://www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies