Alfred van der Weg over Hervormingsdag

Veel christenen staan stil bij Hervormingsdag. Ruim 500 jaar geleden sloeg Maarten Luther 95 stellingen aan de deur van slot Wittenberg. Hiermee werd een nieuw tijdperk voor de kerk ingeluid. Maar de eenheid van de kerk lijkt soms ver weg. Hoe verhoudt de kerk zich vandaag de dag tegenover de Reformatie?

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie

Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Family7 – Uitgelicht
Videostill – Family7
01-11-2022
Kerk
https://www.family7.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies