Baptistenvoorganger Andrei Bibay verwacht een koude winter in Oekraine

De Oekraïners bereiden zich voor op een koude en gure winter. De Russische aanvallen op energievoorzieningen zorgen op dit moment voor veel stroomuitval en dus koude huizen. Welk effect gaat zo’n koude winter hebben op de oorlog in Oekraïne? En baptistenvoorganger Andrei Bibay ziet zelfs door alle gruwelijkheden van de oorlog heen dat God nog steeds voor Oekraïne zorgt.

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie

Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Family7 – Uitgelicht
Videostill – Family7
07-11-2022
Buitenland
https://www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies