De honger naar Gods Woord was zichtbaar

Bible League – Wereldwijd kennen veel kinderen het levensveranderende Woord van God nog niet. Zoals bijvoorbeeld in Tanzania waar een groep kinderen aanschoof bij een Bijbelstudie van Project Filippus voor jongeren. Zonder Bijbelstudiemateriaal zaten ze ademloos te luisteren. De honger naar Gods Woord was zichtbaar aanwezig.

We kunnen meerdere verhalen schrijven over het kinderwerk. In al die verhalen lezen we de geweldige verandering in het leven van kinderen wanneer ze toegang krijgen tot de Bijbel. Veel verhalen beschrijven trieste omstandigheden waarin kinderen leven. Het doet soms pijn om te lezen wat ze mee moeten maken. Maar wat is het dan hoopgevend om te lezen en te weten dat er projecten zijn om juist deze kinderen te bereiken. Dat ook zij bereikt worden met Gods Woord en Zijn liefde. En dat ze mogen leren dat Jezus van hen houdt en zelfs zegt: laat de kinderen tot Mij komen.

We zijn dankbaar voor alle kinderen die we al hebben mogen bereiken, maar weten dat er nog velen zijn die het levensveranderende Woord van God nog niet hebben ontvangen. Dit hebben wij onlangs zelf gezien tijdens een reis naar Tanzania. Speciaal voor jongeren was er een bijeenkomst met sport en Bijbelstudie. En terwijl de jongeren volledig geconcentreerd de Bijbelstudie volgden, verzamelde een groeiende groep kinderen zich om hen heen. Zonder boekjes zaten ze ademloos te luisteren. De honger naar Gods Woord was zichtbaar aanwezig bij deze kinderen. Onze partner in Tanzania vertelde dat ze snel hopen te beginnen met Project Filippus voor kinderen. Maar daar is materiaal voor nodig.

Help je mee?

Wil je kinderen wereldwijd de kans geven Gods Woord te leren lezen en begrijpen? Via Project Filippus leren ze dat op een manier die past bij hun leeftijd. En het mooie is dat we via de kinderen vaak het hele gezin, de hele familie en soms zelfs de hele gemeenschap bereiken.

Voor €25 krijgen 4 kinderen een Bijbel en studiemateriaal: Geef nu

Voor €50 krijgen 8 kinderen een Bijbel en studiemateriaal: Geef nu

Voor €100 krijgen 16 kinderen een Bijbel en studiemateriaal: Geef nu

Geef een andere bijdrage: Geef nu

Bible League
Bible League
07-11-2022
Evangelisatie
https://www.bibleleague.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies