Britse zanger Adrian Snell geeft eenmalig concert in De Basiliek

“Ik zal niet meer zoveel tijd laten verstrijken voor ik weer naar Nederland kom” beloofde de Britse zanger Adrian Snell bij zijn recente tour hier. Daar liet hij geen gras over groeien. Op 17 december keert hij terug voor een eenmalig concert in De Basiliek in Veenendaal met als titel ‘Where There Is Love, There Is Hope’. Hij speelt, met een intieme band, repertoire uit zijn hele loopbaan wat aansluit op kerst.

Het eenmalige optreden van Adrian Snell zal de sfeer van een theaterconcert hebben. Ditmaal geen koor en grootse omlijsting. Adrian wordt intiem begeleid door de band die enthousiaste reacties krijg bij de recente tour: Frank van Essen, Luca Genta en Rineke de Wit. Met hun bijdrage is het een avond lang genieten van muziek als bron van veel verhalen. En verhalen heeft Snell genoeg! Tijdens het concert passeren bekende liedjes de revue, inclusief nieuw werk van ‘Kintsugi’ en verschillende songs die het kerstverhaal belichten op een verrassende manier.

Adrian Snell schreef zijn themawerk ‘The Virgin’ met een lied als ‘The Promise’ ruim 40 jaar geleden. Op zijn nieuwste album ‘Kintsugi: The Art Of Precious Scars’ zingt hij nog steeds over die vervulde belofte (en de hoop die het geeft) in liedjes als ‘Where There Is Love, There Is Hope’, ‘Come Soon’ en ‘The World To Come’.

Vier de belofte van kerst met Adrian Snell op 17 december: een eenmalig intiem concert wat je niet mag missen! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl.

‘Where There Is Love, There Is Hope’ – Adrian Snell

Muzikale ondersteuning door Frank van Essen, Luca Genta & Rineke de Wit

Zaterdag 17 december

De Basiliek, Wiltonstraat 56, Veenendaal

Aanvang 20.00 uur, deuren open 19.00 uur

Events4Christ
© Toff-fotografie – Tobias Huizing
09-11-2022
Muziek
https://www.eventsforchrist.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies