Interview met Tal Hartuv: Een aanslag veranderde mijn leven

Hoe leef je verder na een terreuraanslag? Welke handvatten geeft het Joodse denken? In deze Israël Talk maak je kennis met Tal Hartuv. Tal heeft een aanslag meegemaakt die haar leven veranderde. Tal zal spreken over haar leven na de aanslag, maar ook over welke parallellen er te trekken zijn tussen Israël en het leven van deze Israëli.

Tal Hartuv is onder andere gids in Holocaustmuseum Yad Vashem in Jeruzalem en schrijft artikelen voor de website van Christenen voor Israel.

Stichting Christenen voor Israël stelt zich ten doel om christenen in Nederland en wereldwijd bewust te maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods handelen met deze wereld. Haar boodschap naar de kerken is dat de gemeente van Jezus Christus niet in de plaats van Israël is gekomen, maar dat er nog verschillende belangrijke beloften voor Israël in de nabije toekomst zullen worden vervuld.

Steun

Wilt u deze en andere educatieve activiteiten mede mogelijk maken? En zo de boodschap van Gods trouw aan Israël verder verspreiden onder christenen in Nederland? Doneer dan online: Maak een gift over

Online winkelen in Israël?

Ga dan naar de webshop en bekijk het complete assortiment.

Christenen voor Israel
Videostill – Christenen voor Israel
21-11-2022
Buitenland
https://www.christenenvoorisrael.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies