Humanitair restaurant Hineni in Jeruzalem helpt honderden mensen

In hartje Jeruzalem is er een plek die voor velen levensreddend is gebleken. Het humanitair restaurant van de organisatie Hineni in de stad bedient zes dagen per week honderden mensen die geen geld hebben om een warme maaltijd te kunnen betalen. Ze moeten vaak rondkomen van een klein pensioen, waarmee ze net de vaste lasten kunnen dragen.

Geld voor een warme maaltijd is er niet. Hineni helpt zoveel mogelijk mensen, zoals Holocaust-overlevenden, eenzame ouderen en daklozen. Ze kunnen er terecht voor een voedzame maaltijd en een luisterend oor.

Door de stijgende voedselprijzen kost één warme maaltijd 7 euro 50. Er zijn honderdvijftig mensen die op de wachtlijst staan om ook maaltijden te ontvangen van Hineni. Per week kost het 45 euro om één persoon van een dagelijkse maaltijd te voorzien. Steunt u ook de gaarkeukens van Hineni met uw gift? Alvast hartelijk dank: www.cvi.nl/hineni

Christenen voor Israel
Videostill – Christenen voor Israel
26-11-2022
Hulpverlening
https://www.cvi.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies