Evangelisatieplatform Upstream: Kerstshows voor wie niet gelooft

In de week voor Kerst organiseert evangelisatieplatform Upstream in Apeldoorn acht keer de Upstream Christmas Experience. Het programma is zowel qua vorm als inhoud expliciet gericht op mensen die niet regelmatig in een kerk komen. Vorig jaar werkte Upstream samen met de Zandkunstenaar, en ook nu verbindt het kerstprogramma verrassende kunstvormen met prachtige livemuziek. Denk aan bekende nummers als Adem (Maan) en Grijs (Nielson), maar ook nostalgische kerstklassiekers komen zeker voorbij.

Kerst als evangelisatiemoment
De Christmas Experience is de opvolger van de jarenlange succesvolle reeks ‘Kerst in de Basis’, die jaarlijks duizenden bezoekers uit het hele land trok. Robert Vroege, voorzitter van de stichting Upstream Nederland, verwacht ook dit jaar weer veel bezoekers. “Het belooft een bruisende show ‘als vanouds’ te worden. Kerst is bij uitstek een moment om mensen te laten kennismaken met het evangelie. Of je nu gelooft of niet, met Kerst zijn mensen toch op zoek naar een kerstgevoel. De kerstvoorstelling is laagdrempelig, maar krachtig. Waar je als gelovige van kunt genieten, maar waar je ook mensen die het evangelie nog niet kennen met een gerust hart voor kunt uitnodigen.”

Uitpakken
De afgelopen jaren konden voorstellingen slechts in beperkte mate plaatsvinden door coronamaatregelen. Daarom pakt Upstream dit jaar flink uit. Vroege: “We denken dat mensen, na de afgelopen jaren, echt zitten te springen om Kerst weer op zijn mooist te beleven. We creëren daarom een heuse Christmas Experience om de voorstellingen heen. Bezoekers kunnen al voor de show begint in de foyer genieten van sfeervolle live kerstmuziek, een gratis drankje, een gezellige photobooth en meer.”

Praktische informatie
De shows vinden plaats in Gebouw 055 (Condorweg 1, Apeldoorn) op:
Zaterdag 17 december 18:30 en 21:00 uur
Zondag 18 december 15:00 en 18:30 uur
Vrijdag 23 december 18:30 en 21:00 uur
Zaterdag 24 december 15:00 en 18:30 uur

Bij de matineevoorstellingen op 18 en 24 december (15:00 uur) is er een kindermusical voor kinderen uit groep 1 t/m 6 en opvang voor kinderen tot 4 jaar.

Tickets zijn gratis verkrijgbaar via www.upstreamcafe.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies