Het goede nieuws verspreiden rond Kerst

Advertorial – Ieder jaar biedt de webshop www.erismeer.nl nieuwe Kerstproducten waarmee kerken, zondagsscholen en particulieren het goede nieuws van Kerst kunnen verspreiden. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe uitgaven verschenen: kerstkaarten, kerstgeschenkboekje, minikaartjes, roll-up banners, luikjeskaart met 24 kerstweetjes, stervormige kaarten, geschenkvorm kaart, boekenleggers, posters en meer.

Nieuw thema Kerst 2022
Er is een nieuw thema Kerst 2022: ‘Goed Nieuws, Jezus de Redder is geboren.’ Hiervan zijn verkrijgbaar: boekenleggers, minikaartjes, posters, ansichtkaarten en roll-up banners.   
> bekijk in de webshop

Miniboekjes leven.nu Kerst
Dit jaar verschijnt er geen nieuwe uitgave van het miniboekje leven.nu. De 6 eerdere kerstuitgaven zijn alle op voorraad. Ieder miniboekje heeft een eigen kerstthema. Van ‘Xmas’ is zowel een Nederlandstalige als een Engelstalige editie beschikbaar. De miniboekjes hebben een prijzenstaffel, hoe meer u bestelt hoe goedkoper per stuk.  
> Bekijk in de webshop

NIEUW: Kaart in stervorm – Volg de Ster
Kerstkaart voor kinderen in de vorm van een ster, met op de achterzijde een rebus. Oplossing: De Heere Jezus zegt: ‘Ik ben het licht van de wereld, wie Mij volgt wandelt niet in de duisternis.’
> Bekijk in de webshop

NIEUW: Kaart in stervorm – Ga je mee naar de Koning? Kerstkaart voor kinderen in de vorm van een ster, met op de achterzijde een puzzel. Oplossing: Jezus zei: Ik ben de weg de waarheid en het leven. Niemand kan bij de Vader komen dan door Mij
> Bekijk in de webshop

NIEUW: Kaart in cadeauvorm – God gaf ons een groot geschenk 
Kerstkaart voor kinderen in de vorm van een cadeau, met op de achterzijde een puzzel.   
> Bekijk in de webshop

Luikjeskaart met 24 Kerstweetjes
Luikjeskaart met 24 vragen en weetjes over Kerst. Deze kaart (21×10 cm) heeft 24 luikjes waarop vragen over Kerst staan. Bij het openen van de luikjes zijn de antwoorden te lezen.   
> Bekijk in de webshop

Kerstpakketje voor kinderen
Vernieuwde samenstelling Kerstpakketje: lezen, kleuren en knutselen. Voor de basisschoolleeftijd. Verpakt in een gripzakje dat keer op keer gebruikt kan worden. Inhoud: Nieuwe kerstkaarten in de vorm van een ster of cadeau met een puzzel of rebus op achterzijde, Doeboekje, miniboekje, kerstkaart, boekenlegger, luikjeskaart, koelkastmagneet, sticker, spiegelfolieboekenlegger. Alle onderdelen zijn ook los verkrijgbaar. Zelf een kerstpakket samenstellen is dus ook een mogelijkheid. 
> Bekijk in de webshop

Vijftien verschillende thema’s rond Kerst
Er zijn ansichtkaarten, dubbele kaarten, minikaartjes, posters, boekenleggers en roll-up-banners verkrijgbaar van 15 verschillende thema’s rond Kerst. Neem een kijkje in de webshop voor alle informatie en prijzen. 
> Bekijk in de webshop

Kerstgeschenkboekje
Een gebonden boekje in A6-formaat (64 pagina’s). Hardcover en volledig in kleur. De bekende gedeelten uit de Bijbel staan afgedrukt, zoals de aankondiging, de geboorte, de herders, de wijzen, Simeon en Anna
> Bekijk in de webshop

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies