Oranjevoetballers komen dit WK openlijk uit voor hun geloof

Bastiaan Manschot over christelijke voetballers in Nederlands elftal. Oranjevoetballers komen dit WK openlijk uit voor hun geloof in God. Tussen de wedstrijden door organiseren ze bijeenkomsten waarin ze bidden en samen Bijbellezen. Tijdens interviews praten deze spelers vrijmoedig over hun relatie met Jezus. Welke invloed heeft dit op de sfeer binnen het team het op het veld?

Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies