Een jaar werken in Canada (en ondertussen het land verkennen)? Bekijk deze en 6 andere leuke Jobfish-vacatures

Advertorial – Jobfish helpt christelijke organisaties bij het vinden van goede medewerkers. Voor ChristelijkNieuws.nl heeft Jobfish een selectie gemaakt van 7 actuele vacatures die jij misschien interessant zou kunnen vinden…

1) Bijna afgestudeerd als jurist? • Diverse plaatsen
Ben jij (bijna) afgestudeerd als jurist? Of werk je als jurist in het bedrijfsleven en wil je advocaat worden? Of misschien ben je al advocaat en wil je een overstap maken? Lijkt het je mooi om te werken in een professionele organisatie met meerdere vestigingen waar christelijke waarden centraal staan?

2) Avontuurlijk! Verzorgenden en Verpleegkundigen voor Nederlands verzorgingshuis in Canada (min 6 maanden, kan met groepje van 2 of 3)
Sunset Manor is een kleinschalig verzorgingshuis in Chilliwack, Canada. Op ongeveer anderhalf uur rijden van Vancouver. 7 mensen hebben verzorging nodig, daarnaast wonen nog ruim 20 mensen in de aanleunwoningen. Het huis is verbonden aan de (oorspronkelijk Nederlandse) gemeenschap van de Netherlands Reformed Concgregation.
Sunset Manor is op zoek naar medewerkers: Verzorgende en verpleegkundigen
> De Nederlandse Kristel ging dit avontuur eerder al aan, lees hier haar verhaal

3) Junior Business Controller • PKN • Utrecht
Voor de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland is Jobfish op zoek naar een Junior Business Controller 32-36 uur per week. Ben jij gedreven en kwaliteitsgericht en wil je gaan voor een optimaal teamresultaat dat ten dienste staat van de (interne) klant? Dan kom je als geroepen! Als junior business controller ben je mede verantwoordelijk voor het monitoren, adviseren en uitvoeren van het beleid en de bedrijfsprocessen.

4) Financieel Beleidsmedewerker • PKN • Utrecht
Voor de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland zoekt Jobfish een stevige en proactieve: Financieel beleidsmedewerker
32-36 uur per week voor regio’s in Zuid Holland. Wil jij aan de slag als financieel beleidsmedewerker? Dan kom je als geroepen! Binnen de Protestantse Kerk zijn verschillende bovenplaatselijke colleges die zich bezighouden met financiële zaken. Als beleidsmedewerker geef je advies aan en ondersteun je het Classicale College voor de Behandeling van Beheerszaken (CCBB) bij onder andere het toezicht op de beoordeling van de jaarstukken van de gemeenten en diaconieën, bijvoorbeeld door het afgeven van de zg. solvabiliteitsverklaringen.

5) Managementassistent (32-36 uur) • Noaber • Ede
Noaber Foundation is een ondernemende familiestichting die met haar mensen, netwerk en financiën betrokken is bij projecten en investeringen. De missie van Noaber Foundation is ‘driving change, improving health’. Bestuur en medewerkers van Noaber willen gezondheid verbeteren en veranderingen stimuleren. Die laatste bij voorkeur binnen systemen. Lijkt het je interessant om vanuit een ondersteunende en dienstverlenende instelling hier als Managementassistent een bijdrage aan te leveren, dan komen wij graag met jou in contact!

6) Re-integratiecoach (24-32 uur) • Heel Nederland
Jobfish zoekt (voor een opdrachtgever) naar een re-integratiecoach. Dit is een ontzettend mooie job waarin je mensen begeleidt die een poosje aan de zijnlijn van de arbeidsmarkt hebben gestaan, bijvoorbeeld door ziekte. Je laat hen ontdekken wat er – ondanks de lastige tijd die mensen hadden of nog steeds hebben – toch allemaal mogelijk is. Oprechte belangstelling is de sleutel in deze functie. Met die instelling én een hoop vakkundige hulp help je mensen om een nieuwe baan (of daginvulling) te vinden.

7) Communicatiemedewerker (16-40 uur) • Stichting Gave • Harderwijk
Communicatiemedewerker 16 – 40 uur Stichting Gave Harderwijk. Wil jij werken vanuit je hart, bij een organisatie die zich met liefde en passie inzet voor vluchtelingen? Ben jij een creatieve inspirator? Wil jij je graag inzetten om mensen betrokken te laten raken bij vluchtelingen en het werk van Gave? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Klik op een van de bovenstaande vacatures als je er meer over wil weten. Lijkt er niets voor je bij te zitten? Neem dan eens een kijkje op Jobfish , daar vind je nog veel meer vacatures. Je kunt daar trouwens ook je CV plaatsen. Op een discrete manier deelt Jobfish je CV dan met ruim 500 christelijke organisaties. Als zij een passende baan voor je hebben, neemt Jobfish contact met je op. En als jij dan aangeeft dat je inderdaad voorgesteld wil worden bij die klant, dan brengt Jobfish jullie met elkaar in contact.

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies