Gor Khatchikyan spreekt tijdens HGJB-Kerstconferentie

BILTHOVEN – Gor Khatchikyan is gastspreker op de HGJB-Kerstconferentie. De jaarlijkse conferentie, die dit jaar plaatsvindt van 28-30 december, heeft als thema ‘Leef in vrijheid’. Zo’n 500 jongeren uit heel Nederland komen samen op de Kroeze Danne in Ambt Delden om hier verder over na te denken. Dit doen zij o.a. tijdens de samenkomsten, workshops en groepsgesprekken.

Na twee jaar online kan de HGJB-Kerstconferentie weer fysiek plaatsvinden. Dit jaar op een nieuwe locatie: de Kroeze Danne in Ambt Delden. Tijdens de conferentie komen jongeren van 17-25 jaar uit het hele land samen voor geloofsverdieping en gezelligheid.

Thema: Leef in vrijheid
Het thema van de HGJB-Kerstconferentie 2022 is ‘Leef in vrijheid!’ Sprekers Christiaan Trommel, Evelien van Muijlwijk en gastspreker Gor Khatchikyan nemen de jongeren mee in het leven van Mozes. In de samenkomsten spreken ze over de vraag wat echte vrijheid is. Daarnaast wordt het thema toepasbaar gemaakt voor de jongeren, zodat ze leren om uit die vrijheid te leven.

Na de samenkomsten ontmoeten de jongeren elkaar in kleinere groepjes. Aan de hand van praktische werkvormen spreken ze door over de samenkomst. Zo groeien ze samen in het geloof.

Workshops en College Tour
Naast de samenkomsten biedt de HGJB op de Kerstconferentie ook workshops aan. Verschillende predikanten, waaronder ds. Paul Visser en ds. Korné Timmerman werken hieraan mee. De thema’s zijn o.a. gender, de eindtijd en getuigen over je geloof.

Daarnaast biedt het programma een College Tour. Een van de gasten is Eline Hoogenboom. Tijdens een College Tour gaan jongeren het gesprek met de spreker aan.

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies