Andries Knevel over de refozuil en de ontkerkelijking in Nederland

Veel kerken zien hun bezoekersaantallen teruglopen en kerkbanken raken leeg. Volgens nieuw onderzoek beschouwd meer dan de helft van de Nederlanders zich niet meer als gelovig. Volgens Andries Knevel hoeven kerken helemaal niet hulpeloos de kerkverlating te ondergaan maar hebben ze goud in handen.

Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies