Karma of Genade: Een krachtig pleidooi voor het Christendom

Advertorial – In het boek ‘Karma of Genade?’ houdt auteur Frans Kremers een krachtig pleidooi voor het Christendom, in een tijd dat steeds meer mensen God de rug toekeren en de seculiere spiritualiteit van het Boeddhisme aan een stevige opmars bezig is.

Treft u de Boeddha ook vaak aan bij uw familie, vrienden en kennissen? En wilt u bij gelegenheid daar het gesprek over aangaan? Het boek levert u een aantal, wellicht nieuwe, argumenten, die de donkere kanten en zwakke plekken van de Boeddhistische leer bloot leggen en moeilijke thema’s in de Bijbel begrijpelijker maken. Belangwekkende zaken in het gesprek met niet christenen, maar ook met hen die niet sterk geworteld zijn in de Christelijke traditie en deze achter zich hebben gelaten en nieuwe zingeving zoeken in andere vormen van (oosterse) spiritualiteit, zoals de Boeddhistische.

Frans Kremers (1955) studeert sinds zijn pensionering, theologie aan het Evangelisch College te Zwijndrecht en verdiept zich al sinds zijn jeugd in oosterse religies en filosofieën

Boekvorm: paperback, 157 pagina’s
Uitgever: Heijink te Hardenberg (2022)
ISBN:  9789403689067
Winkelprijs: 14,95

Direct bestellen: Boekhandel Heijink
Direct bestellen: Bol.com
Direct bestellen: Bruna
Direct bestellen: Wehkamp

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies