Mooi initiatief om uithuisplaatsing te voorkomen

Salvo D’Agata geeft toelichting op het initiatief om uithuisplaatsing te voorkomen. Staatsecretaris Van Ooijen heeft geen akkoord kunnen bereiken met gemeenten over de jeugdzorg. Ondanks de belofte om voor de Kerst tot overeenstemming te komen liepen de gesprekken vast. Kwetsbare jongeren en hun gezinnen krijgen daarom niet de hulp die ze nodig hebben en de wachtlijsten zijn enorm. Wordt het niet hoog tijd dat zorg efficiënter en goedkoper wordt?

Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 6 januari 2023
Auteur:Family7 – Uitgelicht
Foto:Videostill – Family7
Website:https://www.family7.nl
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies