Gerben Heldoorn ziet grote ramp in Nagoro-Karabach

Sinds december wordt de enige weg tussen Armenië en Nagoro-Karabach geblokkeerd. Hierdoor zijn er geen transporten mogelijk. Gerben Heldoorn directeur van hulporganisatie ‘Kom over en Help’ ziet een grote humanitaire ramp ontstaan.

Visie en missie van ‘Kom over en help’
In deze gebroken wereld weten we ons vanuit de Bijbel geroepen om te dienen. God vraagt ons óm te zien naar de naasten die in kwetsbare omstandigheden leven. Samen met lokale partnerorganisaties helpen wij onze naasten die in armoede leven om zich te ontwikkelen en een waardig bestaan te leiden. Daarbij hebben wij oog voor alle aspecten van het mens-zijn.

Strategie
‘Kom over en help’ wil de missie bereiken door kwetsbare naasten te helpen ontwikkelen en hun zelfredzaamheid te vergroten. De middelen die we daarvoor inzetten, zijn educatie, inkomstengenererende activiteiten en maatschappelijke zorg. Hierin werken wij nauw samen met overheden, christelijke organisaties (ngo’s), kerken en bedrijven, zowel in Nederland als in de landen waar we werken. Ons werkgebied bevindt zich in de (ex-) communistische landen Albanië, Armenië, Georgië, Moldavië, Oekraïne en Oezbekistan.

Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 12 januari 2023
Auteur: Family7 – Uitgelicht
Foto: Videostill – Family7
Website: www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies