Het goede nieuws verspreiden met Pasen

Advertorial – Ieder jaar biedt de webshop www.erismeer.nl nieuwe Paasproducten waarmee kerken, zondagsscholen en particulieren het goede nieuws van Pasen kunnen verspreiden. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe uitgaven verschenen: paaskaarten, paasgeschenkboekje, minikaartjes, roll-up banners, luikjeskaart met 24 paasweetjes, hartvormige kaarten, boekenleggers, posters en meer.

Paasnummers leven.nu – miniboekjes
Piepkleine en handzame miniboekjes (7 x 10 cm) met korte teksten, vragen en weetjes over Pasen. Met het evangelie in een notendop. Op de site kunt u alle pagina’s van het miniboekje doorbladeren. Geschikt voor verspreiding en leverbaar in grote aantallen, zie de staffel met kortingen op de site. 

Een overzicht van alle uitgave van leven.nu Pasen.
Elk boekje heeft een eigen thema.   > meer

Kennismakingsset met alle 13 miniboekjes van Pasen en Kerst
Een overzicht van alle uitgave van leven.nu van Pasen en Kerst. Elk boekje heeft een eigen thema.   > meer

Paaskaarten, posters, minikaartjes, rollup-banners, boekenleggers
Een serie nieuwe producten rond het thema: Pasen.  > meer

Hartvormige paaskaart met rebus Een speciale paaskaart voor kinderen in de vorm van een hart, met op de achterzijde een rebus.   > meer

Luikjeskaart met 24 vragen en weetjes over Pasen. 
Deze kaart (21×10 cm) heeft 24 luikjes waarop vragen over Pasen staan. Bij het openen van de luikjes zijn de antwoorden te lezen.  > meer

Paaspakket voor kinderen
Pakketje voor Pasen: lezen, kleuren en knutselen. Voor de basisschoolleeftijd. Het pakket is verpakt in een gripzakje dat keer op keer gebruikt kan worden. Inhoud: Nieuwe paaskaart in de vorm van een hart met rebus op achterzijde, Doeboekje, miniboekje, 4 paaskaarten, paasboekenlegger, nieuwe luikjeskaart Pasen, koelkastmagneet, spiegelfolieboekenlegger. Alle onderdelen zijn ook los verkrijgbaar. Zelf een Paaspakket samenstellen is dus ook een mogelijkheid. > meer

Paasgeschenkboekje
Een prachtig gebonden boekje met 64 pagina’s in A6-formaat (105 x 148 mm). Hardcover en volledig in kleur. De bekende gedeelten uit de Bijbel staan afgedrukt: Jezus’ gevangenneming, veroordeling, kruisiging, sterven, opstanding, verschijning en hemelvaart. En ook korte informatie over Pinksteren. > meer

17 verschillende thema’s rond Pasen
Er zijn ansichtkaarten, dubbele kaarten, minikaartjes, posters, boekenleggers en roll-up-banners verkrijgbaar van 17 verschillende thema’s rond Pasen. Neem een kijkje in de webshop voor alle informatie en prijzen. > meer

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies