Bestsellerauteur Ann Voskamp op vrouwenevent Wycliffe

DRIEBERGEN – Ann Voskamp, bekend van haar boek ‘Duizendmaal dank’, komt eind maart naar Nederland om samen met Wycliffe Bijbelvertalers vrouwen te inspireren en te bemoedigen in hun geloof. Ze spreekt op 31 maart 2023 in Veenendaal over toegewijd leven en haar nieuwste boek ‘Wegbereider’. 

Ann heeft een grote liefde voor Gods Woord en wil niets liever dan dat iedereen toegang krijgt tot de Bijbel en dicht bij God leeft. Met haar boeken inspireert ze – voornamelijk vrouwen – toegewijd en dankbaar te leven. In februari komt haar nieuwste boek ‘Wegbereider’ uit.  

Ann Voskamp spreekt op 31 maart in Veenendaal op een, door Wycliffe Bijbelvertalers georganiseerd, gratis event over toegewijd leven. Marianne Grandia presenteert de avond en Reni en Elisa Krijgsman verzorgen de muziek. Voskamp is erg enthousiast over de Bijbel. Ze stelt: “We moeten ervoor zorgen dat iedereen toegang krijgt tot de stem van de Vader, door Zijn Woord. Maar er zijn bijna 1,5 miljard mensen – oud en jong – die nog nooit een Bijbel in hun eigen taal hebben gezien. Zij hebben dus nooit het Woord, de stem van hun Vader, in hun eigen taal kunnen lezen. Ik geloof dat we dit samen kunnen veranderen!” 

Nieuw boek: Wegbereider 
In haar nieuwe boek moedigt Voskamp haar lezers aan om hoop te houden: “God baant een weg waar geen weg is.” Ze verweeft het verhaal van Mozes en de Israëlieten op weg naar de Rode Zee met bijzondere gebeurtenissen in haar eigen leven. Door dit alles heen ontdekte Voskamp dat de Wegbereider altijd een weg baant, niet zozeer naar waar we denken heen te willen, maar naar Hem. Ze moedigt daarmee gelovigen aan om hun eigen Rode Zee-weg te gaan.

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies