Jan van Benthem: mogelijk een nieuw Islamitisch kalifaat in Afrika

Een aantal landen in Afrika worden de laatste tijd hard getroffen door terreur. De aanslagen zijn enorm toegenomen en de contouren van een nieuwe Islamitisch kalifaat zijn al zichtbaar. Een kalifaat is een staat die geregeerd wordt door een opvolger van de islamitische profeet Mohammed. Maar het lukt niet om dit terreurgeweld aan te pakken. Wat is er nodig om het geweld te stoppen?

Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies