Nieuwe concerten van Joke Buis: Met een positieve blik vooruit

Er zijn veel manieren om iemand beter te leren kennen, maar weinig manieren komen zo direct binnen als een lied. Met een nieuwe reeks intieme concerten geeft Joke Buis haar publiek zo de gelegenheid om haar van dichtbij te leren kennen.

Het nieuwe programma ‘Dichtbij’ neemt je mee door het leven via luisterliedjes over geloven, keuzes maken, afscheid nemen en vriendschap. Het wordt een avond vol herkenbare verhalen, een vleugje nostalgie en een positieve blik vooruit.

Het programma en de liedjes van ‘Dichtbij’, aangeboden door Events For Christ, liggen dicht bij Jokes eigen leefwereld: “Ik zit in de leeftijdsfase waarin ik niet zoveel bruiloften meer heb in mijn omgeving, wel een aantal scheidingen. Ik zie mensen om me heen die zichzelf opnieuw uitvinden of enorm met zichzelf in de knoop zitten. Het is ook de fase waar ernstige ziektes ineens ook bij vrienden terecht komen. Het is niet meer vanzelfsprekend dat ik mijn ouders nog minimaal 20 jaar bij me heb.

Tegelijkertijd heb ik het idee dat ik in deze fase minder aan het zoeken ben, dat ik minder onzeker ben over mezelf. Dit is een fase waarin ik wil kijken, zien, praten, vragen, luisteren, denken, bewust leven, genieten. En van daaruit: liedjes creëren!”

De verhalen en zelfinzichten die boven kwamen, werden eerder al verwerkt in liedjes als ‘Schoonheid van het Moment’ en ‘Laat Alles Los’. Het persoonlijke en eerlijke album ‘Andere Foto’s’ is het resultaat en natuurlijk hoor je hier meer van tijdens de avond. In juni 2023 wordt de opvolger van dit album verwacht.

Wie een optreden met Joke heeft meegemaakt, weet dat de zangeres niet alleen kan genieten van muziek, maar vooral ook van het samen beleven ervan. Dus kom een avond met warme, positieve muziek meebeleven! Joke Buis kijkt er naar uit!

Kaarten voor de ‘Dichtbij’ concerten zijn te reserveren via: www.eventsforchrist.nl

• donderdag 18 mei 2023 – 20.00 – ‘s- Gravenzande
Zalencentrum de Kiem, Kon. Julianaweg 91

• zaterdag 20 mei 2023 – 20.00 – Barneveld
Schaffelaar Theater, Theaterplein 1

• vrijdag 2 juni 2023 – 20.00 – Ridderkerk
Theater het Plein, Koningsplein 2

• zaterdag 17 juni 2023 – 20.00 – Veenendaal
Downtown, Tuinstraat 133

• zaterdag 24 juni 2023 – 20.00 – Zwolle
VEG Zwolle, Hogenkampsweg 25

• donderdag 29 juni 2023 – 20.00 – Alphen aan den Rijn
Theater Castellum, Rijnplein 1-3

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies